Sezona 2013-2014

02.11.2013 14:44

Na letošní sezonu jsme přihlásili do okresních soutěží družstva mladších přípravek a družstvo žáků.

Mladší přípravky odehráli:

Jílek Jindřich, Dvořák Vladimír , Pjosa Alexandr , Kuda Vladimír ,Košťálek Adam , Judl Matěj , Dobišová Anna , Judlová Kateřina , Škopek Martin , Titlová Veronika , Velek Jiří , Monhart Matyáš , Novák Marek.

 

Z 10 odehraných zápasů 9vyhráli a jeden prohráli.

Celkové skore po podzimní části je 95:56 a celkem 27 bodů což je výborný výsledek.

Pro zajímavost uvedu 3nejlepší střelce , i když každý výsledek je zásluhou všech hráčů.

1.místo Košťálek Adam  37branek

2.místo Jílek Jindřich       24branek

3.místo Dvořák Vladimír  13branek

 

Družstvo žáků reprezentovali:

Houšková Kateřina, Kanta Josef, Balej Ondra, Houška Jan, Balej Tomáš, Vágner Martin, Jílek Dan, Podmanický Mirek, Podmanický Standa, Šandová Katka, Peterek Jan, Košař Václav, Titl Radim, Talán Marián, Dvořák Petr, Košťálek Ondřej, Kanta Jan, Pišta Dominik, Sklenářová Michala, Šauflová Anna, Lovas Adam, Kolářová Zuzana a z družstva přípravek pomáhali Jílek Jindra a Dvořák Vladimír.

Pro děti z přípravek je veliký skok do soutěže žáků,musí si zvykat na jiný počet hráčů,velikost hřiště i jiné úkoly pro hráče na jednotlivých postech.Proto je nutné brát letošní sezonu jako seznamovací a zaškolovací k opravdovému fotbalu na celé hřiště.

Družstvo žáků odehrálo 10 mistrovských zápasů.Podařilo se vybojovat 2vítězství a 8krát se prohrálo.Podzimní část soutěže jsme odehráli s celkovým sko're 14:58 a získali 6 bodů.

Střelci branek:

Košťálek Ondřej     3

Lovas Adam           3

Podmanický Standa 3

Dvořák Petr            2

Jílek Jindřich           1

Titl Radim                1

Podmanický Míra     1

Vpátek 1.11.2013 jsme zakončili podzimní část sezony závěrečným posezením na hřišti,vyhodnotili jsme dosavadní průběh a připravili malé pohoštění pro děti.Zimní příprava začne nejspíše po novém roce,není ještě definitivně dohodnuto, samozřejmě dáme všem včas vědět.